Odlike firme

Poslovna ideja na kojoj je nastala firma Euro Lab je proizvodnja kvalitetnih tečnih deterdženata, sredstava za kućnu higijenu i autokozmetike po cijenama prihvatljivim na tržištu regije.

Misija preduzeća je da svakom kupcu pruži najbolji omjer kavaliteta i cijene tečnih deterdženata, sredstava za kućnu higijenu i autokozmetike, osiguravajući pri tome optimalne radne uslove za sve svoje zaposlene.

Vizija preduzeća je stalno unaprijeđivanje tehnologije i organizacije rada, kako bi se ostvarila vodeća pozicija na tržištu, te tokom godina koje dolaze, osiguralo uvođenje novih, ekoloških tehnologija čišćenja i pranja koje štede energiju i čuvaju okolinu.

Vrijednosti na kojima je Euro Lab izgrađen su: kvalitet proizvoda i usluga, izgradnja dugoročnih poslovnih odnosa, inovativnost i odgovornost prema okolini.

Pored proizvodnje sredstava za čišćenje i održavanje, Euro Lab se bavi i uvozom i prometom industrijskih hemikalija na veliko. Hemikalije posjeduju rješenje o upisu hemikalija u Inventar hemikalija, što je osnovni uslov za stavljanje hemikalija u promet.

Euro Lab u svom sastavu ima dva Sindi marketa i jedan Luna market.

Euro Lab je zvanični uvoznik i distributer proizvoda Fabrike maziva – FAM a.d. Kruševac iz Srbije, koja je lider u regionu u proizvodnji ulja i maziva. Ova fabrika ima značajan izvoz maziva u desetak zemalja Evrope.

Euro Lab Banja Luka Zgrada Euro Lab-a

Kako stići do Euro Lab-a?

Sjedište firme Euro Lab se nalazi na južnom izlazu iz Banja Luke, uz samu obalu Vrbasa. Ovdje možete pogledati na na karti gdje se nalazimo.

Adresa: Jesenjinova 16, 78 000 Banja Luka
Tel./fax: +387 51 201 601